Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.03.2018., 09:06   #35140
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Za oko mi je zapela Dacia Sandero Stepway 1.5dci novo ili rabljeno ovisi kako mi se financije poslože. Da li netko ima taj autić da kaže koju?
Ja cu ti reci za Sanadera non-stepway ali sa montiranim 16" alu felgama i benzinskom jednolitrenom mrcinom.

Koliko platis, toliko dobijes.

Za nesto manje od 70k kn koliko sam ga ja platio, dobio sam cak i rezervnu gumu, hill assist i radio koji guta svakojake glazbene formate + PlavoZub.

Vani zgleda bolje nego murjakov umaški C-Elize a unutra je tako kako je. Cak sam i fukal u njemu, pa ne znam je li pao kriteri danasnjih djevojaka prema autima ili sam jednostavno dobar da cak i u Daci kleknu.

Nakon 13k kilometara, unatoc tome sto ima 15 konja vise nego ŠkUp 2012. (Skoda Citigo), auto je tromiji i trosi litru vise nego Skoda (po gradu, 7.5 vs. 6.5 Skode u defanzivnoj voznji). Rekose, doduse, da bi to nakon prvog servisa trebalo malo ici dolje, znaci za 7k km.

S druge strane, za tu istu cijenu dobio sam 100k/3g garancije, 3 besplatna servisa (znaci, 60k km ili 3g), tako da sve u svemu, za te novce, vjerojatno ne mozes proci puno bolje.

Odradio je Zagreb-Beč, Zagreb-Skadar i Zagreb-Beograd te nije bilo nekih dramaticnijih primjedaba sudionika puta. Naravno da je apsolutno ugodnije imati dupe u A8 ili S klasi, ali jebiga, sto je tu je...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote