Danas malo DIY-ao, za početak polirao farove. Trebam još završni sloj laka/UV zaštite stavit no prehladno je sad. Nije loše ispalo.
Također sutra stižu novi jastuci za zračni ovjes pa sam provjerio u kakvom su stanju vijci tj hoću li moći bez problema skinut sve što treba. Za divno čudo sve je prošlo ok, i mislim da ću moći solo zamijeniti jastuk. Na kraju ću prvo odradit suvozačevu stranu jer imam osjećaj da je vozačeva strana ok. Također, prema vijcima rekao bi da nije mijenjano već neko vrijeme.
Pratit ću
ovaj blog, trebalo bi bit ok.
No našao sam drugu stvar koju moram sredit, skužio sam da je manđetna na poluosovini pukla. Nije neka
cifra ali je dosta posla.
Bacio sam malo oko na podnicu, i za 17 godina star auto koji je prešao skoro 300k po Kanadi očekivao sam nešto tipa wonderful world of corrosion

No izgleda poprilično zdravo. Ono što bi se moglo sredit je
stavit novu brtvu na zadnji dif jer je mastan, no ništa ne curi. Dva je dana stajao na istom mjestu i ispod auta nema tragova ulja/maziva. Malo sam obrisao prašinu s oplata motora, detaljnije ću to pogledat i oprat kad ulovim vremena. Tračni remen izgleda nov, no mene zanima zupčasti a za to provjerit ima dosta posla.
BTW, izleda da rezervnu nitko nikad nije ni koristio
U glavnom, nije toliko loše za 8kila kuna vrijedan 17g star kramp

Samo da neš novo ne crkne