5x86 update...
Nakon što sam ga upalio i testirao, krenuo sam ga rastavljati
Napravio sam "generalku" ventilatora u napajanju, CPU hladnjaka i same matične, te prilagodio količinu RAMa novim potrebama
LED prikaz brzine (frekvencije procesora) nije radio, u stvari cijeli je Turbo sklop bio deaktiviran, a sama Turbo funkcija na matičnoj prespojena jumperom tako da uvijek bude uključena. Ideja je bila da ga vratim u originalno stanje, sa ekranom koji bi mijenjao sadržaj, prikaz ovisno o tipki Turbo. Međutim, ispostavilo se da je sama komponenta dosta oštećena, popucali su i lemovi, a uz sve navedeno nedostaje i kabel koji bi premostio Turbo kućišta sa matičnom, pa sam stoga odustao i spojio Turbo tipku & LEDicu direktno na matičnu, a ekran podesio tako pokazuje "HI", odnosno "HIGH" što je bolje nego "13" koji je najvjerojatnije značio "133", odnosno brzinu Am5x86 procesora. Rezultat je gotovo pa savršen, jedino što ekran UVIJEK pokazuje "HI", čak i kad je Turbo tipka ugašena. LEDica zato radi OK, pa se može jasno vidjeti razlika
Sad kad je sve završeno, počeo sam raditi na cable managementu, ali to čini se bude potrajalo. Naime, potrošio sam sve vezice, izolir traku i "kontakt" sprej otopinu, stoga dok ne nabavim nove zalihe 5x86 bude morao pričekati. Ovdje se može jasno vidjeti napredak i do kud sam došao - znam da nije savršeno, ali je u svakom slučaju bolje nego prije