View Single Post
Staro 23.03.2018., 10:28   #299
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Evo uzeo sam i ja na ovom popustu sada i za tu cijenu je ok.
SP ima GT ligu, ali je poprilično loše napravljena. Nemaš skoro nikakav progress ili nešto, samo naziv like, hrpu nabacanih utrka raspoređenih po klasama automobila i to je to. Ali kao igra cijela za 220kn se isplati i to bi po defaultu trebala biti cijena.

MP sam za sada samo jednu trku odvozio i to je bilo dosta dobro i napeto.

I dalje tvrdim da ako želiš igrati poštene trke s puno contenta samo uzmi PC2 i miran si. MP ne mogu komentirati za sada ni za jednu od njih jer sam premalo to igrao, ali GT:S je sigurno igraniji jer GT je sam po sebi dosta arkadniji i lakši za igrati, a tu je i sam naziv branda koji će uvijek imati svoju bazu igrača.
Potpis. Evo prije tjedan dana sam uzeo igru za nevedenu cijenu i odusevljen sam. Kao veliki fan GT5 i GT6 odusevljen sam s GT Sport...dosao sam predkraj lige i odigrao sam par online utrka. Predkraj lige bome nije lagano, imam feeling da mi je za koplje realnija voznja nego u 5ici i 6ici. Sviđa mi se da ima i dailije di mozes dobiti aute od 20 milja. U PC me smetala monotonija sa sezonama, jednostavno nisam imao feeling da napredujem. Kako je u PC2 to neznam jer nisam igrao. Na sljedeci GT parti igramo ovaj sport pa cu onda moci reci nesto i za splitscreen mode.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote