View Single Post
Staro 21.03.2018., 19:58   #1539
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
48h osvrt na Mate 10 pro:

+pod prvo: baterija....brijem da nema telefona ove klase na tržištu sa takvom baterijom,9h sota,dva dana komotno average to heavy use. Ja ga ubijam sa svime i eto dođem nakon 14h doma sa 40% baterije i pet i po sati SOT-a...i to svega,pa i battery hog igrice. Najveći adut fona.

+brzo punjenje,HUAWEI finally delivers...70min za 4000mah? Ideš...iako će te ga većinom punit sporim punjačem preko noći jer prije nebu bilo potrebno(qc3 punjači filaju sa 2A).

+display....doduše meni bi i amoledovo govno bilo dobro nakon 4 godine LCDa,stoga ovo je isključivo meni....ali utječe na bateriju stoga je tu. AOD je isto zgodna stvar koja mi je došla u ruke po prvi put.

+performasne u pojedinim appovima....dolazeći sa SD820....neke stvari lete brzinom svjetlosti konaćno.

+kamera. Čini se da su slike super na auto modu. MOgu okačit neš po želji al brijem da imate sve na netu.

+sitnice poput dobrog WiFi rangea,IR blastera koje meni ne znače puno ali nekima možda i da...

+za ljubitelje fingerprinta: čitač prsta među najbržima na tržištu...ako ne i najbrži

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-za hejtere fingerprinta: fon nema double tap to wake (?)

-performanse u pojedinim appovima i dijelovima UI,naprosto događaju se stutteri...ne redovito,nekad odradi stvar stvarno silkysmooth a nekad zatrza ko da je celeron iz 98' nutra. KAŽU da je to stvari AI-a i da mu treba par dana da pohvata konce a onda da isporučuje i bolju fluidnost i bolju bateriju. Osobno ne kupujem taj crap ali ajde,će da vidimo rekli bi slijepci. Dojma sam da bi najobičniji update s tweakanim kernelom riješio stvar.

-staklena izrada zahtjeva da ili trpite ogrebotine ili da ga oklopite ko da idete u Siriju. Pozitivna strana je da je uključeni case sasvim dobar. Negativna strana je da morate one tempered glassove stavljat sa zarubljenim dijelovima...ili one obrezane.

-nema 3.5' jack...što ga u kombinaciji sa adapterom čini preglomaznom kombinacijom za moju pederušu a i zvuk je zasad meh.

Zaključak: za 510€ no brainer. Dosta bolje od svih dosadašnjih Huaweia koji su došli pod moje ruke.A kome je bitna baterija....tek onda teški no brainer

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 21.03.2018. u 21:03.
trouble je offline   Reply With Quote