sorry zbog konfuzije...ono o povecanju je bilo samo usporedbe radi...
jutros sam pogledao sto sam zapisao prilikom testiranja i bilo je za 03 neotkljucanu 3500, a 4800 otkljucanu do 5100 ( cini mi se da je ovih 5100 bilo s nabrijanim procesorom i bilo je nestabilno - 3dmark bi odradio ali bi mi se zamrznuo prilikom otvaranja web stranica ??? ) .
05 mi ide na zivce jer dobijem u onim testovima po 2-3 frejma...pa mi je gadljivo gledati...doduse to bi dobio i kod 03 kad dodje ona zenska s macem i ona dva grbavca - tu mi padne na 3-7 pa malo skoci pa padne...
ali nemojte se obazirati na mene jer sam ja ispao iz djira, sto se tice PC, Pred 4-5god sam se zafrkavao s klokanje ali u zadnje vrijeme nista...s ovim sam se igrao dva dana i sad sam sve raskopao i skupljam lovu za novu konfiguraciju...doduse ovoj nista ne fali, ali brat zuga da oce PC a nema love pa cu njemu pokloniti moju staru a sebi uzeti novu...( netso u stilu ASRock 939 Dual Sata 2, PC AIW 9800, A64-3000, 512 PC 3200,... i jos neznam koji monitor SM 930BF,960 onaj LG 1980, neki Sony...)
Any way...
Ja sam zadovoljan s 9800 s obzirom da sam prije imao ATI Radeon VIVO 64Mb DDR ( prvi model - pc ga prepoznaje kao 7200 ) s kojim nisam mogao pokrenuti novije igrice a ni 3dmark03...
+TV+ jos daljinski...ja prezadovoljan...