View Single Post
Staro 19.03.2018., 00:12   #1078
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
Prije par sati si poceo to igrat i vec dotle dojurio? Speedrun ili?
Pa nije baš speedrun. Ne uzimanje puno side questova i silovanje Space buttona tijekom nekih cutsceneova. Shvatio sam o čemu se radi, ali se malo previše laprda. Da sam slušao i gledao sve i jedan cutscene, imao bi kaj igrat 5 dana. Ovako u jednom danu došo do kraja koliko vidim, tj pred kraj.
Citiraj:
Autor Kristijan1 Pregled postova
Odigraj i Hearts of Stone , odlična priča .
HoS sam neke misije slučajno odradio u sklopu WH priče, ali svakako budem nakon BnW.
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Igra on već drugi puta. Prvi puta je prošao nedugo, prije nekih mjesec-dva. Vjerojatno nastavlja neki save game, jer ga nešto zanima. Tako do on često zna
WH sam tako odigrao jer me smaralo to kaj nisam krkno Radovida. Pa sam igro opet. Pa sam sjebo opet. Pa sam se vratio daleko opet. Pa sam usput i Triss "popeljao" da bi na kraju dobio onakav kraj kakav sam nedavno opisao. Fala bogu pa je gnjilo vrijeme vani da imam savršeno opravdanje da nejdem nikamo.

Sad sam već na 85h gameplaya sve skupa uključujući i BnW. Priču sam shvatio cijelu, alkemiju donekle, zvijeri nikako, likove više-manje.

Iskreno, što više igram, više mi se sviđa. Ali ne u smislu da volim te misije nego jednostavno volim lunjat uokolo i istraživat krajolik. A to ću defitinitno odraditi opet u BnW jer je stvarno prekrasno napravljen pejzaž. Jebeš Lord of the Rings i tamo neke elvenačke šume i građevine

Taman kako su rekli do kraja tjedna ružno vrijeme pa sutra zgotovim BnW i onda do kraja tjedna i HoS

Eh, u neka stara "dobra" vremena kad sam radio u firmi bez posla, onda se je sevj od Stalkera nosio na poso, pa sa posla doma... e da mi je u to vrijeme i Vičera 3 bilo

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote