Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.03.2018., 22:51   #35024
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ne znam kako je sa hrđom, zadnje generacije su dosta bolje po tom pitanju. Najveća boljka su im super tanki lakovi. Netko mi je rekao da su europski auti u prosjeku oko 120-140 mikrona, a Mazde idu ovisno o boji (ako ne doplatiš za 4 slojnu kao ja) do 60 mikrona lol.

Ovo je treća mazda kod nas i prije nismo imali problema s hrđom nikakvih (a i nisam toliko pazio TBH).

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Ja sam isprobao jednu mazdu sa te teme od prijatelja, i meni je to vrhunski auto, ali ne znam kakvi su problemi sa zvukovima kada je on svoju dampirao...ja sam isto zamalo ubo mazdu 3, ali me dosta živciralo odabir opreme.
Knorčevu? Vidio sam komentare.

Ja sam imao generaciju kao i njegovu, iz 2014 samo sa najslabijim motorom. Dosta je loša bila zvučna izolacija.

Sad vozim face lift iz 2017, sa istom mašinom kao njegova i osim ovih sitnih problema prezadovoljan sam. Dosta su poradili na zvučnoj izolaciji, najviše se osjeti na autocesti. I još su neke druge sitne gluposti ispeglane.

Slažem se za ovo oko opreme. Nema "talasasnja" između paketa. Nekima ide na živce nekima je to super.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote