Ne znam kako je sa hrđom, zadnje generacije su dosta bolje po tom pitanju. Najveća boljka su im super tanki lakovi. Netko mi je rekao da su europski auti u prosjeku oko 120-140 mikrona, a Mazde idu ovisno o boji (ako ne doplatiš za 4 slojnu kao ja) do 60 mikrona lol.
Ovo je treća mazda kod nas i prije nismo imali problema s hrđom nikakvih (a i nisam toliko pazio TBH).
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Ja sam isprobao jednu mazdu sa te teme od prijatelja, i meni je to vrhunski auto, ali ne znam kakvi su problemi sa zvukovima kada je on svoju dampirao...ja sam isto zamalo ubo mazdu 3, ali me dosta živciralo odabir opreme.
|
Knorčevu? Vidio sam komentare.
Ja sam imao generaciju kao i njegovu, iz 2014 samo sa najslabijim motorom. Dosta je loša bila zvučna izolacija.
Sad vozim face lift iz 2017, sa istom mašinom kao njegova i osim ovih sitnih problema prezadovoljan sam. Dosta su poradili na zvučnoj izolaciji, najviše se osjeti na autocesti. I još su neke druge sitne gluposti ispeglane.
Slažem se za ovo oko opreme. Nema "talasasnja" između paketa. Nekima ide na živce nekima je to super.