Citiraj:
Autor spaceman
Kako na tubelessu pronaći gdje curi zrak? Nedavno sam promijenio gumu i nakon toga mogu svaka dva-tri dana pumpati gumu a sa prethodnom nije bilo tog problema. Felga je prije zamjene bila očišćena, u gumu ulio SLIME Tube Sealant, napumpao kompresorom bez problema i ostavio par dana malo jače napumpanu nego inače. Nigdje se ne vidi da izlazi sealent, ni uz felgu ni na ventilu. 
|
Nema veze što se ne vidi, dobro zategni ventil.
Procjep između gume i felge mlijeko pokrpa i zatvori, ali kod ventila teže.
Također ako je nova guma i sve očišćeno onda trebaš nakon par vožnji nadoliti bar jedno 50ml po kotaču jer se formira film na gumi i felgi te se tako dobar dio mlijeka izgubi.
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Jel to uključuje 500 il isključivo 500+ seriju?
Trebale bi mi ljetnje gaće sa malo kvalitetnijom gel podlogom kad oden na višesatne vožnje jer mi ove koje iman u tim višesatnim avanturama razvale guzicu
Može preporuka i van Dechatlon (bike24,...), novci su mi relativno nebitni.
|
Robu nemoj uzimati napamet jer mora odgovarati dobro a to je vrlo teško i nemoguće online.
Serija 700 i 900 su gel, iako zna biti vanserijskih modela s istim uloškom.
Ali nije gel nužno riješenje. Prije ti je do položaja na bicikli, položaja (nagiba) sica, vrsti (obliku, širini) sica, guznoj kondiciji i sl
Mene je recimo na cestovnoj više smetalo voziti sporije nego brzo jer kad voziš brzo više upireš i manje težine ti je na sicu a više na nogama.