View Single Post
Staro 14.03.2018., 13:18   #4771
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova

Sve ide dolje zajedno sa BTCom... Ja sad nebi nista kupovao i holdao duze od par dana.

Evo bas sam danas kupio nesto, ni sma neznam sto, drzao par sati i prodao, cak malo i popusio jer jednostavno neide...

@srale7

Neznam ovo za mjenjanje sviejta kojeg poznajemo ali ja sam duboko uvjeren da mi zivimo u tom dobu, u tom trenutku kada se lome koplja, kada vise nista nece biti kao prije. Ali pri tome ne mislim da cemo sada mi imati 3 noge, necemo mroati jesti i piti, nego nesto tipa sto je computer napravio, internet, mobitel, a ovo bi moglo biti na jos vecoj dimenziji i ne mislim tu an to sto BTC raste ko lud i da je jako vrijedan nego cisto na tehnologiju blockchain i kakos e ona na sve moguce nacine moze koristiti, zato to i je buducnost jer nevidim razloga zasto nebi bila, moguce je da se nesto promjeni ali princip bi trebao ostati isti. I ja sam BTW laik o toj tehnologiji, znam samo osnove osnova, mozda ce se netko tko to bolje razumije ukljuciti.
Po prvom boldanom zaključio bi da nisi laik samo sto se tice blokchaina kao tehnologije, vec da ti osnove osnova trejdanja bas ne idu.

Pazi ovo, vec smo par dana u bearish modu, svi predviđaju veli pad, tj ispitivanje pojedinih suport line-ova i sta ti radis?

Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Evo bas sam danas kupio nesto, ni sma neznam sto, drzao par sati i prodao, cak malo i popusio jer jednostavno neide...
Ne ide sta? Rast da bi ti mogao prodat po vecoj cijeni nego sto si kupio? ili si ti jedan od onih koji misle da kad oni nesto kupe, to mora rast

Dobro se zna kada se kupuje, a kad prodaje, ti očito plivas u svemu tome.

Ovo tvoje me neodoljivo podjeca na poznanika koji si je zabrijao da ce (on tako super sposoban) uzeti 1k €, uloziti u crypto i zaraditi si za stan "da ne mora dizati kredit". To je bilo početkom veljače, a znamo sta je bilo 6.2. ulagao je u upitne coinove za koje mu je netko rekao da imaju potencijala za rast x100 ili x1000. Kad je shvatio da coini u koje je ulozio mu nece kupit stan, krenuo je trejdat i trenutno stanje na Binanceu mu je oko 150€. JOs par trejdova i vise nece imati za fee

srale7 je offline   Reply With Quote