13.03.2018., 20:40
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Vuco
Baš, jako lijepo izgleda.
Neki dan u WestGate-u gledao Civica Sedan-a. Sve mi lijepše izgleda, pogotovo kada je verzija koja nema one plastike straga (mislim da je bio 1.5 turbo benzinac sa 182ks).
S druge strane, 182ks ima auto, a ubrzanje kao da ima 140 ? 8.2s do 100. Gledam druge sa tako nekako konja, idu ispod 7s ?
|
A s kojim autima si uspoređivao? Ja sam gledao Astru, Focusa, BMW 1 i 3 slične snage i tog Civica i sve je to tu negdje. Uzmi u obzir i masu auta, 100 kg više ili manje dosta utječe na rezultate. Taj novi Civic mi je mrak. Da imam kuću s garažom, točno bih ga kupio bez razmišljanja. Nisu ni ovi stariji modeli loši, ali ovaj novi...
Citiraj:
Autor Guls
Žena je za rođendan izrazila želju da joj kupimo (ekipa, jel) 2din headunit radio koji ima lijepi veliki ekran u boji i navigaciju za njenog Puga 307 ( link).
Vidim da ima dosta kineza po ebayu koji nude navedeno, pa me zanima što se od toga najviše isplati uzeti tj što je best buy?
Ne treba imati sim i sl gluposti, doma ću offline uploadati mjuzu i karte.
|
Koja 307-ica, prije ili poslije facelifta? Model prije ima VAN BUS, a facelift CAN BUS i preko radija se namještava dosta parametara board computera pa to uzmi u obzir. Isto tako, probao sam nekoliko tih 2DIN kineza i svaki je imao odvratan zvuk pa sam vratio stock radio i za navigaciju koristim mobitel.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Koliko dugo ju voziš i koliko km imaš na njoj?
Evo, meni je pred 5 dana bilo 2 godine kako sam kupio Fabiju. Napravili smo ni manje ni više nego 11.800 km (dakle 5.900 km godišnje). Od toga na Vredesteinkama sam napravio recimo 7 kkm u 2 sezone, sad će im treća  imam filing da budem ih prije bacio od starosti nego što ću ih potrošiti
Inače, to što se guma troši, to je dobro
Sent from Mobara
|
Moje su prošle 4 sezone i nekih 50000 km i skoro pa su neupotrebljive. Odvozit ću ih još sljedeću sezonu malo pažljivije i onda u smeće.
|
|
|