ETZ pa hold koju godinu, a iznad spominjemo neke trolere, jel ti to isto trolas?
Ako ne, pa pobogu ljudi su prestali holdat BTC, neznam zasto bi netko drzao ETZ i to jos godinu dana. To mi zvuci abnormalni gambling. Dobro ako kupis za 100$ pa te boli uvo, ok, ali nesto ozbiljnije mislim da bolej ne.
Sve ide dolje zajedno sa BTCom... Ja sad nebi nista kupovao i holdao duze od par dana.
Evo bas sam danas kupio nesto, ni sma neznam sto, drzao par sati i prodao, cak malo i popusio jer jednostavno neide...
E sad ako imas neku insider informaciju za taj ETZ mozda da je podjelis pa mozda vise nas krkne 100$?
@srale7
Bas tako, trolerske usporedbe trolera, ali ameri to puse zato i taj show je najpopularniji jer on sere doslovno po svemu sto je aktualno, naravno da se u danasnje vrijeme uvijek nadje materjala za srat.
Neznam ovo za mjenjanje sviejta kojeg poznajemo ali ja sam duboko uvjeren da mi zivimo u tom dobu, u tom trenutku kada se lome koplja, kada vise nista nece biti kao prije. Ali pri tome ne mislim da cemo sada mi imati 3 noge, necemo mroati jesti i piti, nego nesto tipa sto je computer napravio, internet, mobitel, a ovo bi moglo biti na jos vecoj dimenziji i ne mislim tu an to sto BTC raste ko lud i da je jako vrijedan nego cisto na tehnologiju blockchain i kakos e ona na sve moguce nacine moze koristiti, zato to i je buducnost jer nevidim razloga zasto nebi bila, moguce je da se nesto promjeni ali princip bi trebao ostati isti. I ja sam BTW laik o toj tehnologiji, znam samo osnove osnova, mozda ce se netko tko to bolje razumije ukljuciti.