View Single Post
Staro 13.03.2018., 10:58   #1005
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

Geralt se vraca u mocvare po osvetu jer je ta Cronesica uzela Cirin medallion, koji je bio Vesemirov. Ubije ju, dolazi u kucu gdje napokon nalazi pendant te se prepusta sudbini, vjerojatno je u tom trenutku shvatio da je on kriv za njezinu kletu sudbinu te ga vise nije briga hoce li prezivjeti ili ne. Nakon toga zadnju scenu vidimo da kucu okruzuje milion monstera, zakljucak: i Ciri i Geralt pogibaju.

Tolko od mene
-->
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
vidim svuda to "pogine" dok na nekim possible witcher endings googlanjem stranicama pise da nije necessarily umrla vec samo otisla? i po onom sto sam vidio na svom endingu nije umrla vec samo otisla, bilo je i have to go, witcher: good luck ciri

i kod mene je nakon tog zavrsetka witcher isao ubiti zadnju cronesicu tako da ih nema vise
A sad ovisi o poimanju price, to je ostavljeno igracu da zakljuci, na nacin koji je on dozivio pricu.
Geralt i Ciri su usko povezani kroz cijeli njezin zivot, te nakon donesenih losih odluka s Geraltove strane, ona ne vidi razlog povratka te se prepusta White Frostu. Spasi sve, ali ne i sebe.

Sto se tice Cronesice, nemozes ju sprijecit da utekne jer je to bitan faktor jedan od endinga, onog najgoreg.

Geralt se vraca u mocvare po osvetu jer je ta Cronesica uzela Cirin medallion, koji je bio Vesemirov. Ubije ju, dolazi u kucu gdje napokon nalazi pendant te se prepusta sudbini, vjerojatno je u tom trenutku shvatio da je on kriv za njezinu kletu sudbinu te ga vise nije briga hoce li prezivjeti ili ne. Nakon toga zadnju scenu vidimo da kucu okruzuje milion monstera, zakljucak: i Ciri i Geralt pogibaju.

Tolko od mene