Tema
:
The Witcher 3: Wild Hunt (GOTY 2015)
View Single Post
13.03.2018., 10:38
#
1000
trpi
Guest
Ta zadnja te ubije, nakon sto Ciri pogine
vidim svuda to "pogine" dok na nekim possible witcher endings googlanjem stranicama pise da nije necessarily umrla vec samo otisla? i po onom sto sam vidio na svom endingu nije umrla vec samo otisla, bilo je i have to go, witcher: good luck ciri
i kod mene je nakon tog zavrsetka witcher isao ubiti zadnju cronesicu tako da ih nema vise-->
Citiraj:
Autor
HCS
A sad iskreno, jesi silovao space?
Takoder, vidim da si vozio gore build, elem, koristio si konzolu da se sgearas brze to tog nivoa. Da si picio sa serijala opremom, skupljanjem, itd itd, sve bi to puno duze trajalo ruku na srce.
mozda 20-30% dijaloga je isao space, procitam dolje subtitles sta kaze i ajde dalje
Citiraj:
Autor
HCS
Kaj se tiče Cronice, ona uvijek utekne nažalost, ovo je vezano za najgori mogući kraj.
Ta zadnja te ubije, nakon sto Ciri pogine
vidim svuda to "pogine" dok na nekim possible witcher endings googlanjem stranicama pise da nije necessarily umrla vec samo otisla? i po onom sto sam vidio na svom endingu nije umrla vec samo otisla, bilo je i have to go, witcher: good luck ciri
i kod mene je nakon tog zavrsetka witcher isao ubiti zadnju cronesicu tako da ih nema vise
Zadnje izmijenjeno od: trpi. 13.03.2018. u
10:43
.
trpi
Moj komp