Citiraj:
Autor sakomako
Postoji velika šansa da kada istekne ugovor kroz godinu i nešto dana da ukinu ove pakete. Mislim de će im nakon toga optička mreža stajat neiskorištena barem što se mene tiče, a nešto ne vidim puno zainteresiranih u mjoj zgradi koji će prijeć na korištenje iste.
Jer već sada u sklopu ovog što plaćamo i onog što je ponuđeno u paketu postoje znatne razlike.
Primjer je Mobia TV i TV za van. Broj uređaja na Mobia TV je bio maksimalno 5, a na TV za van je 2.
A ovo sa simetrijom internetske veze je nešto novo. Inače VIP nudi simetričnu vezu na optici ali uz naknadu od 1000 kuna.
Jer kao što rekoh 100/100 je znatno više nego 150/15! Jer i sam zbroj upload i downloda je veći kod 100/100=200 a kod 150/15=165! Kratko, jasno i logično. A simetrična veza je sigurno kvalitetnija.
|
Meni je ugovor upravo izasao prije par dana, znaci po tebi mogu ocekivati da mi ukinu uslugu, ne kuzim zasto, dok koristim i placam njima dobro.
Kod mene u zgradi od cca 50 stanova na optici samo nas 6 i to vec 4 godine, nista se nije promjenilo, ostali su na B.net-u ili su sa B.net-a polako presli na nekog drugog provajdera.