Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.03.2018., 18:30   #34922
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Pa možemo okrenuti priču onda.

Ti si išao kupiti novi Ford, koji za 3 godine vrijedi pola tih novaca. Za puno ljudi ti spadas u onu grupu "bitno da je novo da se vidi kupio novo auto"
Ne baš. Osim što me iskreno stvarno zaboli što se vidi da li je novo ili ne, ST/RS kod ljudi izazove drugačiji pogled nego BMW...sada govorim kod laika, jer vide da to nije običan Focus kakvog vide...više puta dobio upit od starijih ljudi (60g) što je to.

Ne želim da ispadne kao hvaljenje, ali realno kako je netko rekao, dosta ljudi ne vidi razliku između BMW od 10k i od 50k. Meni osobno M4 su prekrasni (pogotovo zlatna boja), ali žena ih ne može smisliti ...osim tog u zlatnoj boji.

Ispada kao seljanluk, ali realno nisam uopće išao za tim, nego da sveta trojka ne radi tolike razlike u izgledu između generacija kao drugi proizvođači. Mislim da smo već tu temu jednom i prošli. Dok npr novi Focus izgleda kao generično govno, ne znaš da li je i30 ili Focus.

A što se tiče, vjerojatno bih prije kupio Megane RS nego neki BMW sa 140ks i malo boljom opremom.

Stvarno nisam išao za tim novo ili staro, da sam znao kakvu će lavinu pokrenuti možda ne bih uopće kliknuo reply

EDIT: To što gubi cijenu kroz godine, nikada ne gledam, jer ako je tako nećeš ništa novo kupiti, krenuvši od GPU pa do auta. Isto kao kredit, nećeš ga nikada dignuti ako gledaš koliko moraš vratiti..osim ako te život ne primora na to, što ne? A ST/RS gube ipak malo manje cijenu nego obični modeli. Kupiti auto 3g je izvrsna taktika, da se zna...
X-Plosiv je offline   Reply With Quote