Ja imam 280h i preko 1000 killova. (0.14% trenutno na leaderboards)
Evo u 24 sata gameplaya od kada je bio restart 130 killova, 33% headshoot.
Guide?
Prvo, nauči lootati što brže. Drugo, sensitivity smanji tako da doslovce koristiš 20x20cm podloge. Ja imam ingame sensitivity na 27 (50 je po defaultu). Teško se naviknuti, ali lakše je kasnije pogoditi.
Zvuk je jako važan, tako da pojačaj malo.
Ja ne skačem na mjesta gdje svi skaču, nego u manja mjesta (10-tak kuća max) i od tamo krećem.
Cijelo vrijeme se vrti, alt + okretanje.
"Hug the blue/white" - nikad ne žurim u zonu da zauzmem pizicju. Uvijek knap pobjegnem, iz zone, čak koji puta me i plavo pojede gotovo do kraja. Kada ti dođeš van, ako te nitko ne vidi, već se dosta njih pobilo.
Nađi oružje koje ti leži.
Npr. meni M14 i SKAR leže od pušaka.
Samo sks i mini od snipera.
I to je to, samo to koristim. Ne koristim AKM, ne mogu ništa pogoditi (prevelik recoil, osim s 4x ili 8x kao sniper).
Ne ležim nikada, samo se krećem konstantno... WSAD lupkam cijelo vrijeme.
Uvijek bolje oštećen level 3 item nego potpuno novi level 2 ili level 1 (isto vrijedi i za level 2 naspram levela 1).
Probati se fokusirati na headshoot.
Ne rusham, ne ganjam nikoga, ne ganjam killove, preživljavam. Ako si složiš u glavu da to nije igra gdje se skupljaju killovi nego preživiti, lakše je.
Koristi puno lean (Q i E). Ne koristim aute uopće, osim ako je preko potrebno za ući u zonu. Ne idem mostom nikada u bazu, već čamcem ili plivam.
Nauči potione i health packove koristiti bez da otvaraš inventory...
Ne forsiraj pucanje 1v1, ako te rani lik, bez obzira ako ga vidiš i imaš 4x ili 8x scope, a ranjen si preko 50% HP-a, healaj se. Nije kill race. Masu puta ranim lika s SKS-om 2 puta i mjesto da se idem healati čekam da se pokaže makar milimetar da ga maznem u glavu kad ono headshot on mene s Karom. Makni se, budi nepredvidiv. Nagni se 3 puta ja jednu stranu, četvrti puta na drugi itd.
Imaš masu youtube videa, gledaj malo. Ja sam sigurno pogledao desetke sati YT videa + konstantko gledam Shrouda na Twitchu.
EDIT:
Ponovo dinner. Od 01.03.2018 do danas (09.03.2017.) sedmi dinner u SOLO.