View Single Post
Staro 09.03.2018., 20:42   #4714
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Bl@de Pregled postova
znaci ovako, necu se vise vracati na ovu temu, pa da je sada prozvakamo...

znaci tebi smeta sto te netko 27 puta upozorio da balon puca i ti nakon 27 puta nisi shvatio da idemo u reset to onda vise govori o tebi nego o onome tko te je upozorio... balon je trebao jos davnih dana puci jer nije imao pokrica za one vrijednosti u ono vrijeme. nije bilo pokriveno niti 8k niti 10k kad sam upozoravao a kamoli 19k. uostalom to ces i sam shvatiti kad vidis gdje ce biti dno ovog ciklusa a to je mjesto gdje btc i sav crypti ima pokrice... sama cinjenica da je vec jednom zveknulo na 6k znaci da sam bio u pravu i da se na tu temu nema sto vise drobit... ali neki i dalje 2+2 zbrajaju 5 ili 3 doduse neki brojcano a neki u HH:MM:SS formatu...
Ponavljam, 27 puta od 6000 do 19000 smo slušali kako će balon puknuti....ja sa sam te slušao prodao bi XRP na 40 centi, umjesto na 3 dolara

Ja se oko BTC-a ionako ne uznemiravam, koristim ga samo kad moram, al bez čuvanja...dižem brojčano valute koje mislim
da će dugoročno rasti i više od BTC-a, tako da mi je svejedno rastao ili padao, kad sam u ovom dugoročno

Naravno, kad poželim izać nadam se da će bit milijun dolara, ili da će XRP biti #1 do tad

Zadnje izmijenjeno od: segregator. 09.03.2018. u 20:56.
segregator je offline   Reply With Quote