Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.03.2018., 17:44   #34895
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Mislim da ne stoji baš + poderat ćeš ih u roku keks

Da objasnim: gledao sam ih sebi kupit jer se znam voziti po raznoraznim zabitima po snijegu
Recenzije kupaca su da se podrapaju brzo, kad skužiš da ih trebaš kupit po 3 za jedan kotač i postavit....klasični lanci se, vjeruj mi, postave valjda 5 puta brže.
Ja postavim klasikaner lanac za minutu po kotaču, već sam se ispraksao.

O držanju istih po snijegu ne znam jer ih nikad nisam kupio, znam da su me lanci uvijek izvukli, di god sam išao
Da, i mislio sam si da je nešto tako samo rekoh da pitam jer mi je novost da tako nešto postoji.

Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
Igorr - jesi gledao možda ovakve, Pirelli Winter SottoZero 3. Gazda ih naručio prije ove zime da bude spreman u dimenziji 275/40 R18 za bmw-a. Kaže da je jako zadovoljan a dosta puta je ove zime vozio po snijegu RI-ZG-RI.
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Ja sam ih imao, odlične gume, po snijegu i mokrom odlično drže, ne troše se brzo.
Hm, njih nisam proučavao. No naručio sam u međuvremenu Continental TS850P jer mi je dosadilo googlati i čitati više manje iste stvari stalno

6000kn 4 komada, ja zadovoljan, sad još samo da stignu. Naručio sam sa silux.hr jer su jedini imali na lageru a i potrefilo se da su i doslovno najjeftiniji.
Jedini problem je što se ljudi znaju žaliti da pošalju krive stvari... valjda me neće tako nešto potrefiti.
Kod drugih provjerenijih sam mogao samo nabaviti TS830P i to po 300-400kn više po gumi.
Em bi ovako trebao dobiti bolju gumu, em ću proći jeftinije 1200-1600kn pa sam nekako odlučio riskirati (...sad kad mi dođe propucat se za 10 dana ).

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Aha, ako ides na put negdje na snijeg, onda da. Mislio sam da sad nema smisla kupovat zimske na ovim temperaturama preko 10 stupnjeva, samo ubacis lance u gepek.

860S je tek izasla pa nije odmah dostupna u svim dimenzijama. Michelin PA4 je vec stara guma, ostali su izmijenili vec dvije nove generacije, tako da nije cudno ako je Conti malo bolji. Ali kako su ljetnim gumama daleko iznad svih ostalih (PS4, PS4S, PSC2), PA5 ce sigurno biti super.
Da, odmah idem na dulji put po Austriji i Švicarskoj pa mi se neda igrati sa ljetnim gumama. Poslužit će i 850tke
Igorr je offline   Reply With Quote