View Single Post
Staro 09.03.2018., 17:02   #4701
Brut
Premium

Datum registracije: Dec 2015
Citiraj:
Autor Bl@de Pregled postova
idemo ispod 8k. i ne mislim nista tredat prije pa makar se vratilo i na 10k. planiram ulaske kad dodjemo do 7.5k prema dole do 7. misljenje je ovakvo, svi su vec vidli da je dno 6k pa svi onda i ocekuju da bi moglo do 6k stoga sumnjam da ce opet tamo vjerojatno ce se zasustaviti na 7k jer tako ce zeznut ekipu koja ceka dole s lovom. s druge strane ako zele zeznut ekipu potopit ce ispod 6k na 5.5 ali sumnajm da su toliko ludi da pale toliko kesa, jer smatram da im sada vise odgovara da spuste laganini do 7k i onda opet oporavak gore maks 9.5k i tako u krug da se sto vise kesa uzmu.
eto cim malo ublazis retoriku cisto se slazem, ja recimo cekam ulaz i mislim da u iducih 24h pada koliko misli, sve ispod 8k je super(iako mi nije problem uci ni na 10k) kad udjem hoce rasti/padati iducih bar pola godine/godinu/dvi me apsolutno ne zanima, imam zacrtanu cifru izlaska i spreman sam zaboraviti ulozeno, dakle vadim za sladoled ili x zacrtano.

za stav glede majning opreme se ne slazem, vjerovatno se isplativost u kratko vrijeme podigne nekih 30% da se vrati interes ulaganja u opremu, cijena kartica nastavi rast(zakon ponude/potraznje) i ja lijepo prodam rigove za istu ili vecu cijenu kad se isplate
Brut je offline   Reply With Quote