Citiraj:
Autor jed2i
...
|
joj morao sam odblokirat ovo je cisti gold lol...
dakle...
Citiraj:
|
Ne majstore, nije neozbiljan (piše se skupa), nego dobar trejder.
|
osoba koja ispravlja tuđi pravopis je dokazani trol i provokator jer kad nema drugih argumenata onda pokusava tu osobu diskreditirati zato sto je napravila typo... wow insert doge smily so much wow...
da se kupuje u vrijeme onda na exchangu ne bi pisale vrijednosti u $ nego bi se pisale u HH:MM:SS ... lol... ti onda samo trejdaj dalje u minutama satima ili cime vec...
Citiraj:
|
Nas par je znalo pogađat naloge prilično točno, to što ti ne znaš, nije naša stvar
|
djecji nivo bez argumenata moj tata je jaci od tvoga tate, moj piso je veci od tvog pise... 12 godisnja razina....
Citiraj:
Početkom prvog mjeseca, kad je btc krenuo u downtrend, prognozirao sam kraj downtrenda 7. ili 8. 2.
Dogodilo se 6.2.
Jel to prilično točno?
|
3 dana u crypto svijetu znaju biti plus minus 5k jos jedan razlog zasto se ne prognozira u HH:MM:SS formatu nego u dolarskoj ili euro ili cijoj vec zelis fiat protuvrijednosti.
i rest my case...
umjesto da prestanes druge omalovazavati i vrijedati pametnije bi bilo da doprineses raspravi necim konktretnijim ali da ti to neces jer netko ima drugacije misljenje od tebe koje se ne uklapa u tvoj svijet L O L