Zanimljivo je citati razlicita misljenja i ne vidim zasto se netko ljuti na tude videnje stvari ili bi zbog toga prestao pisati @jed2i..
Ja postujem svakog tko ima svoj stav i kaze svoje misljenje, neki put ce biti u pravu, neki put u krivu i to je normalno.
Ja osobno volim citati @Bl@deova razmisljanja jer ima stavove koji su cesto slicni mojima, samo jos malo radikalniji.
Primjerice mene je jucer likvidiralo i ocito sam pogrijesio u prognozi (bio sam uvjeren da nece probit 200MA), @Bl@de je bio u pravu.
Ono sto trenutno mislim jest da cemo imat double bottom na nekih 6k$ i nakon toga bounce do 17k$ kako se budemo priblizavali svibnju i kolovozu.
Vidjet cemo...ono sto je kod mene slucaj jest da svoja misljenja pratim s lovom (manji bankroll na marginu i dosta veci u normalnom trejdanju) i zato volim citati ljude koji isto trejdaju i pisu a ne samo u prazno filozofiraju ili ubace 10$ i rade svemirske analize.
Sve u svemu nemojte prestat pisat jer se iz manje vise svakog promisljenijeg posta da nesto nauciti