View Single Post
Staro 08.03.2018., 15:05   #4615
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ja cu se samo nadovezat na ovo. Zasto bi neki kit sad izvuko svoju zaradu i boli ga kuki?
Pa hebo te da imam tolko love radio bi svake godine swingove (sta i rade) ako je jednom zaradio lani. Ove godine ce i vise jer je kripto prihvaceniji. Vise tuljana ce uc u igru i zaasto bi taj kit to propustio? Zasto bi propustio jednaku cak i vecu zaradu nego lani jer tuljani neznaju citat grafove i panicno kupuju kad raste? Zasto da se netko odrekne zarade koju usput i diktira?
Tu je puno vise kitova nego sto mislite. Neki su u obliku minera. Pusti nas u k male domace minere. Ogromni mineri sa postrojenjima. Zasto su ulozili milijune u rudarenje? Jer vide zaradu od toga. Cuvat ce si svoju zaradu jer ih ima hrpetina.
Mislite da ce nvidia dopustit pad krypta? Koliko god nam mazu oci oni navijaju da kripto raste i ko zna kolko love imaju u tome.
Gdje su ogromne burze koje ovise o nama malim traderima?
Oni nece dopustit nikakav pad.
Gdje su pravi investitori u tehnologiju? Oni su kupili i drze jer vjeruju u tehnologiju. Znaju da je ovo internet '93 i da ce profitirat masno kroz 20 godina.
Ima li smisla govorit dalje?
Lako je cijenu srusit. Psihologija cista, ali ne mogu ju nisko i odrzat. Koliko mjeseci je cijena bila 6k? Aha ni jedan. Koliko je tjedana cijena bila 6k? Aha ni jedan... Get the point?
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote