View Single Post
Staro 08.03.2018., 11:53   #4606
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Isto si rekao kad smo se bližili 10k:

http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=4250

Tu nije bilo niti govora o človeku koji ima kilograme bitikonja, neg je samo bilo "e ono FRENDLI RIMAJNDER odbijanac MOŽDA do 10k, onda potop i užas".
a koji molim te dio prognoze ovdje nije bio tocan??? jel otislo skoro do 10k sto sam i rekoa da je to maksimim i da ce onda ostro dole opet i otislo je 6k. u ostalom zasto da ti se uopce opravdavam vidim da ovdje previse ekipe smatra da je bear gotov i da je bull tu vec da vuce a ne shvacaju da ce vam uzet iz depa i ovo malo sto vam ostalo... pametnom dosta. preporucam ti odmah sad da kupis odmah dip na 9999 sad ce na 15k samo sto nije.

Jel ti shvacas koliko jos ima kitova kao koji imaju more btca kao ovaj sto trpa sad sa mt.goxa koji isto zele svoj dio kolaca. samo ovaj sto je prodao 30k btca ubio ga je na 6k a daj si zamisli di ce btc kad pocnu veci kitovi (a poceli su) jos jace prodavat a kesa nema niti za jednog kita a kamoli za sve.

Citiraj:
Prognoze se mijenjaju ovisno kak vjetar puše zgleda, a lako je pušiti prognoze koje drugi pišu i širiti te informacije dalje, pogotovo ak sam sebe uvjeriš da će to bit tak.
cini mi se da ti ne shvacas fundamente trzista...

Citiraj:
Da se ne širi toliki FUD oko ovog sad svega bili bi preskočili 12k i bili na putu za 15k.
kakav FUD pa ovo je realnost oni koji su kupili po manje od 1000, 2000, 3000, 5000, hoce unovciti svoju investiciju.

Citiraj:
Ak je ovom iz mtgoxa cilj da sruši tržište, napravio bi to već odavno.
Moje mišljenje je da njemu odgovara trenutno tržište, i cijena btca od 10k+, te da će za sljedeći val čekati da se probiju supporti iznad 11k. To znači da bi mogao dumpat sljedećih nekoliko tisuća bitikonja kad cijena bude oko 13k.
nije njemu cilj srusit trziste nego namirit ostecene strane i kako ce ispunjavati njihove zahtjeve tako ce prodavati. ovo o cijeni 13k necu niti komentirati...

Citiraj:
Puštanje tolike količine BTC-a u opticaj u kapljicama IMHO može samo pridonijeti razvoju situacije jer će u više navrata ljudi imati priliku kupiti dip, samim time će se opet početi gurati u medije.
mislim da trebas pogledat onaj video on jucer

https://www.reddit.com/r/Bitcoin/com...o_buy_the_dip/

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote