Citiraj:
Autor Bl@de
mi ne da ne idemo prema 12k nego idemo dole prema 5k.... a 12k bitaj boga kad cemo vidjet ponovo.
|
Isto si rekao kad smo se bližili 10k:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=4250
Tu nije bilo niti govora o človeku koji ima kilograme bitikonja, neg je samo bilo "e ono FRENDLI RIMAJNDER odbijanac MOŽDA do 10k, onda potop i užas".
Prognoze se mijenjaju ovisno kak vjetar puše zgleda, a lako je pušiti prognoze koje drugi pišu i širiti te informacije dalje, pogotovo ak sam sebe uvjeriš da će to bit tak.
Da se ne širi toliki FUD oko ovog sad svega bili bi preskočili 12k i bili na putu za 15k.
Ak je ovom iz mtgoxa cilj da sruši tržište, napravio bi to već odavno.
Moje mišljenje je da njemu odgovara trenutno tržište, i cijena btca od 10k+, te da će za sljedeći val čekati da se probiju supporti iznad 11k. To znači da bi mogao dumpat sljedećih nekoliko tisuća bitikonja kad cijena bude oko 13k.
Puštanje tolike količine BTC-a u opticaj u kapljicama IMHO može samo pridonijeti razvoju situacije jer će u više navrata ljudi imati priliku kupiti dip, samim time će se opet početi gurati u medije.
Što će i kako biti - kratkoročno je teško uopće komentirati i predviđati.
Ko što svi kažu: rizične investicije treba tako uvijek i shvatiti.
Likvidnost je jedino na što investitor mora paziti.
Onaj tko ulaže u kripto da okrene brzu lovu mora biti svjestan da je rizik enorman. Ako netko ulaže na duži rok, profitirat će makar ga je bio kupio po 20k.