Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.03.2018., 09:41   #34818
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Dakle naveo si baš dva mjesta gdje i ja dobijem ubilačke porive kad vidim što stoka radi. Kad idem iz kuće u Remetama prema Dubravi, ili kad idem iz stana u Dugavama prek Save. Ovo na maksimirskoj se moš hebat kad ti stane na zebru, no ove prije mosta slobode ne puštam iz trake za buseve u svoju. Ono, lupi me al nećeš prije mene. Sad smo mi svi budale jer on krmi 15 minuta duže neg treba. I još jedno mjesto, horvaćanska prema jadranskom mostu. Dakle dvije su trake za most al ekipa piči uredno po skroz lijevoj i onda prije semafora žica da ga se pusti u desnu jer bi seljo na most. Još mi više idu na živce oni koji ih puste...
Uboli ste me sada u živac.
Svaki dan popizdim nekoliko puta na takve situacije. Da imam neki stari krš, jebo me pas ak se ne bi zabio u lika, tek toliko da u dam do znanja da mi oduzima prednost. Tim više što takvi likovi najčešće voze neke mrcine od 50+k eura...
Meni se to svakodnevno događa na križanju Ozaljske i Nehajske, te Ozaljske i selske, u smjeru zapada.
Dakle ja sam budala jer čekam 10 min 3 semafora, a on je genijalac jer se sjetio koristit traku za lijevo i onda se ubacit prije svih nas...
Newmie je offline   Reply With Quote