Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.03.2018., 22:23   #34797
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
lijeva na mostu je prazna, ostale trake guzva, neko preleti lijevom i ubacuje se desno..kajaznam
nikakav problem tu nije, niti je to nekorektno. Vozis se cestom, i ta traka nestaje. Ubacivas se u onu do nje i vozis dalje. Nije zabranjeno po nikojem zakonu se voziti tom trakom. Ai zasto bi. Sto bi trebalo onda odmah s rotora u srednju traku a u krajnjoj lijevoj da golubovi sjede valjda.

NIje korektno ona prica s pocetka, ako si u traci koja ide desno i iskljuciva se, pa onda roknes lijevo pred sviju. E to je ciganija. I na to sam alergican.

Situacija sa ukljucivanjem s horvacanske na jadransko most... da, imaju dvije trake koje se ukljucuju, ali da li su one odvojene punom crtom, duplom crtom ili necim sto bi te sprecavalo da se prestrojis u jednu od te dvije prije semafora? nisu niti je zabranjeno. Ides na svoj rizik da li ces se moci prestrojiti normalno ali s tim nisi u nikakvom prekrsaju.
Ali jesi kad ekipa a nagledao sam ih se jer sam zivio u onoj baschiera zgradi, prodje na crveno gdje umjesto da idu ravno u savsku, smotaju odmah nakon otoka desno gore na most.
Gabre je offline   Reply With Quote