Citiraj:
Autor 1v@n
OK, sad sam siguran da trolaš...
|
Ja tebe nisam vrijeđao pa se molim da se suzdržiš.
A i ak je nešto bilo trolanje ovdje, to je bio tvoj jeftin fotošop A četvorke.
Citiraj:
Autor 1v@n
|
Obožavam kad mi se obraćaju s visoka...
Da, nisam se rodio kao dizajner, nisam studirao dizajn i nisam u dizajnerskim vodama. Pa šta onda? No rado ću naučit nešto novo. Ok, slažem se da je bmw dosljedan, i šta s time? Nikom ništa. Mogu reć i da je Lada dosljednija od bmw-a ak ćemo tako. Mislim da se kupci ni audija ni mercedesa ne osjećaju loše zbog toga što je bmw vjeran jednom načelnom dizajnu od početka niti brendovi mece i audija loše stoje. A reć da jedan mercedes nema tradiciju izrade vrhunskih automobila ili da je loš brand je
Citiraj:
Autor 1v@n
Da se vratimo na fotke gore, radi se o 3 različita modela (a i klase) Audija, a i ova 3 Renaulta na kojima inzistiraš.
Možda ti iz tog bude jasnije o čemu pričam.
|
Ne, nije mi jasnije pa lijepo molim tvoje dizajnersko visočanstvo da mi pojasni. Ja i na slikama audija i na slikama renaulta vidim copy/paste, s time da se audi bar malo potrudio napravit različite farove. Renault ima identične i naprijed i nazad. Al pretpostavljam da je to kod renaulta konzistentnost dok je kod audija copy/paste...
Citiraj:
Autor 1v@n
I dalje me ne zanima što ćeš kupiti i što ti se sviđa, pričam o dizajnu i nečemu gdje bi, prema tome što se voli nazivati "premium", trebalo imati više pažnje posvećene dizajnu.
|
Pa ja baš imam osjećaj da te grize što i zašto drugi kupuju pošto te neke stvari očito toliko smetaju. Ljepota je u očima promatrača, ne? Tak da prepustiš ljudima da kupuju što im se sviđa. Meni je i stari i novi A6 lijep auto. Da je opće mišljenje o njemu da je gadan, nebi se prodavao u brojkama kojima se prodaje. Audi već desetak godina fura ovaj dizajn. Da nastavi slijedećih 40 godina svake godine samo malo redizajnirat svjetla (kako manje više radi bmw) onda bi ti 2058. godine, pretpostavljam rekao da je to dobar dizajn jer je konzistentan. Jer, kolko sam ja skužio, tebi je dobar dizajn samo ako ima 50 godišnju konzistentnost u dizajnu.
I premium klasu ne čini samo vanjski dizajn auta, no po tvojim postovima vidim da si ti uvjeren da čini.