Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.02.2018., 09:18   #34084
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@Xenon
Točno je da Brembo prepakirava Ferodo diskove. Ali, pločice su sumnjive kvalitete ( mogu reći tvrđe u rangu Ferodo Targeta)

Nemaš potrebe tupiti ponudu iz Auto Kreše jer svi znamo da prodaju drugorazrednu robu. Nije to više Auto Krešo nekad u početku.
Brembo radi samo diskove a prepakirava pločice. A Ferodo pakira Brembove diskove. Brembo kao brembo nije loš ali naravno pod nije loš mislim da seriju komercijalnih diskova. Kao i kod svih imao je loših serija low-end diskova onih najjeftinijh ali tu se situacija popravila.

Što se tiče drugorazredne robe tu bi se dalo raspravljat, sve za naše tržište je drugorazredno posebno ulja. Ali isti brand kod kreše i nekog drugo trgovca je ista roba. Što se tiče samog kreše ja ne uzimam tamo puno ali sve što sam do sada uzeo bilo je ok i drugi dan dostavljeno.

Kakva im je ponuda u to ne ulazim ali kupujem samo ono što mi odgovara, neke poznate brandove kojie drugi nemaju npr. brembo

A to što oni u ponudi imaju kineski comline ili ostale low-end proizvode to je na odabri svakog kupca.
Xenon je offline   Reply With Quote