07.02.2018., 13:01
|
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Autor trpi
meni igra nikako nije sjela. nije losa, ali jednostavno mi je nedovoljno akcije i obrisao
dosada prvih 15h i obrisao, no neka tuga me obuzela "daj igri jos sansu bit ce bolje jesu ti lijepo rekli da je najbolja igra ikad, izaziva emocije kao sto nijedna igra knjiga film nije u 30 godina", reinstalirao restorao save sa dropboxa igrao jos 10h - i dalje dosadno. prilikom scena i dijaloga u igri cijelo vrijeme glavom mi je prolazilo ok ok ajmo sada raditi nesto, koliko mi je bolje u doomu klati djavole, draze mi je letjeti u battlefiledu 3, opet moram jahati konja do tamo, zatim me nazivcirali macevi sto trebaju popravke u suprotnom stoji na ekranu upozorenje, ne uzivam u virtualnim pejzazima, istrazivanje ljepote i kompleksnosti izmisljenog virtualnog svijeta i drama izmisljenih karaktera me ne intrigira, za snosaj sa ovom ili onom zenom u igri ne razmisljam u prvom licu
ako je bitno dosao sam do dijela kada je witcher pokupio "ugliest man alive" sa kojeg se treba skinuti kletva
eto samo da iznesem da igra nije za svakoga
|
Eto ko da sam ja pisal ovo  Doduše, volim većinom sve igrati, ne samo HC akciju. Jučer mu po drugi put dao šanse i nakon 2h si mislim wtf? Očekujem nešto da me obuzme ali ono, blah... Probat ću još malo ali nekak si mislim da će delete...
Zadnje izmijenjeno od: Max_Damage. 07.02.2018. u 14:18.
|
|
|