View Single Post
Staro 06.02.2018., 09:59   #4329
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor FikiMrcina Pregled postova
Moje misljenje je da cemo ostat izmedu 5500 i 6200$. Tu je jak support, volume je isto jak i mislim da dosta tradera i hodlera brani ove pozicije..
Ruznija varijanta je da odemo na 4500$ gdje je isto jak support.
Pad ispod 5k bi mogao značiti malo žešći potop i daljni pad. Mislimd a ćemo se dići iznad 7k kropz dan ili dva, a onda će daljni rast ipak biti sporiji.

Citiraj:
Ali mene je vise strah altova koji bi mogli otic u bananu...npr XLM jos nije ni na 50MA a rastao je brutalno... Ima takvih jos koji bi mogli dosta zaronit...
Kad je BTC u banani cijeli kripto je u banani. Ono što držim u altovima (ICX, Flash, Zil, Xrb, Xby) uglavnom je žestoko potonulo.

Pamet u glavu. Vremena naglih rastova i ogromnih profita je čini mi se iza nas, sad će ipak trebati znanja i umijeća za uspjeh u trejdanju. Ili držat na walletu i ne mislit na to barem nekoliko mjeseci. Pamet u glavu i ulagat lovu koju ste spremni izgubit.

Citiraj:
Bilo bi lijepo cut iskusnije crypto tradere
Ajmo iskusnjare

Zanima me mišljenje o ETH... Njemu se skoro predviđao novi ATH, a roknuo je žešće od BTC-a.