Domy,ti stvarno misliš da je u redu naplatiti testiranje SVIH komponenti,pod garancijom,iako sam bio u pravu kada sam
suzio izbor na matičnu/instalacijski CD,tj hard,što je i meni laiku,po opisu bilo jasno da je problematično.Nisu htjeli testirati navedene,nego SVE komponente(testiranje jedne komponente,kako mi reče djelatnik-cca 180kn!pa ti malo pomnoži i reci ko je tu lud!?).Kada sam u HG-u reklamirao također HDD,BESPLATNO su ODMAH testirali i nije im palo na pamet da traže novac(kol'ko se sjećam naplaćuju testiranje tuđih komponenti).Vidi,dugo sam bio njihov kupac(godinama),sve je bilo O.K. dok nisam kupio tu nesretnu matičnu sa driverima koji nisu štimali...A "konfa" je slagana postupno,nisam u gotovu "ubacio" proc.I,DA,MISLIM DA BI KUPAC TREBAO BITI NJIHOV PROBLEM,ako ne,onda TKO POBOGU?!???
STOGA,STARI,KAD JA SEREM PO VE-MIL-u Z N A M ZAŠTO SEREM,DOBRO?!Tvoje iskustvo je tvoje-pogađaš za moje.
P.S. Ti dobro znaš da ja nisam djelatnik nijedne konkurentske firme,Domy(ako na to ciljaš),neznam za tebe!?!.Žao mi je stari,uistinu sam cijenio tvoje mišljenje,ali prethodna poruka me je stvarno razočarala.Ako imaš još takvih komentara,molim preko PM-a.Ili drugačije,ti znaš kako...Windfucker je sve SAMO NE LAŽOV!!!

I NIJE BILA GOTOVA "KONFA",gdje sam ja to ijedanput naveo?!??PITAJ PA ZAKLJUČUJ!A NE ZAKLJUČIT PA SRAT!