View Single Post
Staro 02.02.2018., 10:51   #1152
RS_BuRnOuT
Premium
Moj komp

RS_BuRnOuT's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor gloginjaR Pregled postova
Meni je se deslilo "slična situacija" kod slaganja i pokretanja riga!
Tj, sve sklopio poštela grafe idem pokrenit claymores, radi otprilike 1-2min, i nestane konekcije, spojen rig kabelom s routerom, pored laptop koji ima net!!
Kako šta, resetira router par puta ista situacija, a sve je bilo uštekano u jedan produžni!
Onda sam išteka router iz produžnog i ušteka u u drugu utičnicu na drugom kraju sobe (samo router)
I više nije bilo ti problema!?

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
Zanimljivo, kod mene isto spojen rig na isti produžni di je ruter, danas probam razdvojit, tj. ruter na zasebni pa možda proradi.

Citiraj:
Autor Street_Racer Pregled postova
Najvjerojatnije je da se radi o tome da neki od pcie slotova dijele sabirnicu. To je česta pojava kod jeftinijih (i starijih) ploča, a nije rijetkost ni kod novijih. I dok koristiš jedan od tih slotova onaj drugi neće.

Imao sličan slučaj nedavno na poslu, ne sjećam se koja ploča, am4 uglavnom, ako se stavi m2 ssd, ne radi pcie 2 slot, nešto u tom stilu. Pretpostavljam da je i ovdje takav slučaj. Riješenje je kao što si i napisao usb mrežna

Jučer posudio USB-UTP adapter i tako radi bez problema, tako da imam potencijalno riješenje ako ne prođe ona shema sa ruterom.

Hvala svima na savjetima i pomoći.
RS_BuRnOuT je offline   Reply With Quote