02.02.2018., 10:51
|
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor gloginjaR
Meni je se deslilo "slična situacija" kod slaganja i pokretanja riga!
Tj, sve sklopio poštela grafe idem pokrenit claymores, radi otprilike 1-2min, i nestane konekcije, spojen rig kabelom s routerom, pored laptop koji ima net!!
Kako šta, resetira router par puta ista situacija, a sve je bilo uštekano u jedan produžni!
Onda sam išteka router iz produžnog i ušteka u u drugu utičnicu na drugom kraju sobe (samo router)
I više nije bilo ti problema!?
Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
|
Zanimljivo, kod mene isto spojen rig na isti produžni di je ruter, danas probam razdvojit, tj. ruter na zasebni pa možda proradi.
Citiraj:
Autor Street_Racer
Najvjerojatnije je da se radi o tome da neki od pcie slotova dijele sabirnicu. To je česta pojava kod jeftinijih (i starijih) ploča, a nije rijetkost ni kod novijih. I dok koristiš jedan od tih slotova onaj drugi neće.
Imao sličan slučaj nedavno na poslu, ne sjećam se koja ploča, am4 uglavnom, ako se stavi m2 ssd, ne radi pcie 2 slot, nešto u tom stilu. Pretpostavljam da je i ovdje takav slučaj. Riješenje je kao što si i napisao usb mrežna 
|
Jučer posudio USB-UTP adapter i tako radi bez problema, tako da imam potencijalno riješenje ako ne prođe ona shema sa ruterom.
Hvala svima na savjetima i pomoći.
|
|
|