View Single Post
Staro 31.01.2018., 23:15   #4224
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Usd nemozes prebacivat kad i gdje zelis, usdt mozes, kupis ga na tether stranici i radis s njim stogod zelis odnosno na skoro svim mjenjacnicama je omogucena trgovina.
Pričamo o USDT/BTC, ne nekom drugom paru.
Ako veliki igrači čekaju niski BTC, kao šta kažeš, onda i dalje ne vidim smisao koristiti USDT za tu svrhu, pored pravog dolara.
Tether sutra može nestati i nikom ništa, tako im piše u ToS-u, pogledaj točke 11 i 12.

Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Sto se audita tice malo prokopati povijest kako i zasto je jedna od 5 najjacih audit firmi propala pred koju godinu(sad ih je 4)

Ne kazem da usdt je ili nije scam, no iako je panika on i dalje cirkulira u ogromnim kolicinama+iz nekog razloga mu cijena ne pada ,a stanca se na veliko...cudno zar ne?

+Zasto ga je toliko istancano a market cap pao sa 800 na 400 u zadnjih mjesec/mjesec i pol...zasto se ne pumpa ako se pomocu njega pumpalo u 8,9,10,11 mj...
Ako pogledaš njihov whitepaper, već u Abstractu ti piše, a detaljnije u Proof of Reserves dijelu, da je svaki Tether osiguran u omjeru 1:1 sa pravim dolarom, na njihovom računu u banci.

Ako pogledaš njihov market cap (btw. gdje ti vidiš da je pao?) on samo raste, pogotovo pogledaj skok na 27.1.2018.
Iz vedra neba je na tržište došlo ~630 milijuna tethera, da ne spominjemo puste dokaze o tome koliko ih printaju na onu adresu od Bitfinexa.

I sam Cryptoinvestor kojeg hvališ je napravio poseban video gdje obrazlaže zašto misli da je Tether najveća prevara.

Dali su otkaz revizijskoj firmi.

Kad sve to zbrojim, sumnjivi su. Mislim da njihova tvrdnja da je Tether osiguran 1:1 sa dolarom je jednostavno smiješna laž.

Ili su neki jebeni igrači pa si tako lako osiguravaju dolare za štancanje tethera, pa ih mogu toliko printati ili je ovo jedna velika prevara i bezobzirno printanje neosiguranog novca, a znaš kako svaki bubble završava...

No ti kako hoćeš, ja ionako nisam neki financijski stručnjak.

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova

Da se naježiš...
Neo-ST je offline   Reply With Quote