31.01.2018., 17:46
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Autor kvaju
Imaš li preporuku neke mjenjačnice na kojima ima dobar izbor altcoina i 'pravi' usd?
Iskreno u strahu sam sa ovim USDT, nemam pojma više šta da mislim, koje je tvoje mišljenje o ovom svemu, osim izađite iz USDT?
Da će puknuti? Koji je zapravo najgori scenario koji se može desiti?
|
Citiraj:
Autor Neo-ST
Jako malo ih ima alt/usd parove...probaj sa Bitfinex i Kraken.
Za ovo drugo, ne znam. U šali sam napisao ovo, no šanse da se to desi u tolikoj mjeri su manje vjerovatne nego više vjerovatne.
U svakom slučaju ako se otkrije da je Tether bio napuhani balun, to će odjeknit snažno u svijetu jer i ovako je generalno mišljenje javnosti da je Bitcoin "napuhani balun" i da je cijela crypto scena piramidalna Ponzi shema.
Puknuće tethera će im samo dati vjetra u leđa, zamisli samo naslove u novinama koji jedva čekaju tako nešto, a onda ti naslovi neminovno počmu utjecati na tržište i dalje je sve pod upitnikom.
|
Ja mislio da je tvoj post u vezi ovoga.  U tom slučaju treba bježati i od bitfinexa.
Citiraj:
Autor Gigi1
Zar nije tamo pocetkom 12mj pocelo cesljanje za usdt i njegovo pokrice od strane neke usa regulatorne ag. i da jos traje...koliko trebas biti lud da i dalje stancas na crno dok te cesljaju?
Ps nitko u moru ovog fuda ne pita, a sto ako veliki igraci kupuju usdt od pocetka 2018 i samo cekaju da ga utope za jeftin btc?
|
Drito to.
|
|
|