Welcome to XP world.....
Možda si instalirao nekakav novi softver, recimo kod mene, kod instalacije novije verzije ZA-a mi je modem prestao raditi a svaki puta kada sam se pokušao spojiti na net se komp srušio, da stvar bude morbidnija, nabavio sam ja novi modem (prvi hint je naravno bio da je modem otišao u vječna lovišta), i formatiram ja te stare , jaaako stare vindowse (1,5 godine) i ko iz fore upiknem ja stari modem u slot kad ono modem radi, i instaliram ja sve drajvere i sve super OK i dođe trenutak kad treba opet instalirati ZA i instaliram ja taj novi ZA a kad ono komp se počne rušiti, i shvatim da je ZA u totalnoj nekompatibilnosti sa mojim straim drajverima od modema. I sada na kompu imam novi ZA, i ostatak drajvera od starog modema, a svaki puta kada pokrenem Norton ful scan kada ovaj dođe do dotičnih drajvera komp se sruši........
Nemogu im uopće prići a da se ovaj ne sruši......
Nije mi se dalo kopati po dosu prije XP-a , a da budem potpuno iskren i neznam što to točno moram pobrisati, tak da trenutno živim sa hendikepom do sljedećeg formatiranja diska, što će biti vjerojatno veoma skoro jer mi vec polako ide na qurac