Citiraj:
Autor G3aR
Pošto si na prošloj stranici dao youtube link sa laptopom koji izgleda kao tvoj ovakav je postupak.
1.Crveno označeno su mali gumeni poklopci ispod kojih se vjerojatno kriju šarafi koji drže okvir.
2.Kada njih odšarafiš vrhovima prstiju lagano vučeš plastiku oko ekrana (označeno zelenim strelicama) ta plastika se drži sa nekim plastičnim žabicama (stoga polako i strpljivo skidaj okvir da ne polomiš plastiku jer je tanka).
Kada to skineš, kao što sam i prethodno napisao vidjeti češ dva metalna nosača sa lijeve i desne strane monitora (sa svake strane je vjerojatno 2 šarafa). Kada to skineš moći ćeš odvojiti monitor od kučišta i odspojiti flat kabel sa stražnje strane monitora). Zatim uslikaj i prepiši oznake brojeva i slova sa naljepnice kako bi mogao tražiti odgovarajući monitor za svoj laptop.
Kako ja inače radim kada imam laptop sa neispravnim monitorom. Skinem neispravni monitor te odem sa takvim laptopom do prodavača ekrana i priključim novi ekran sa svojim laptopom kako bih bio siguran da je sve ispravno.
|
slika je super i laptop je jakoo jako slican mom samo sa jednom razlikom moj nema rupe na dnu ekrana bas sam maloprije pogledao cim sam procitao tvoju poruku a postupak skidanja si ekstra objasnio gledao sam neki video kako lik radi i sad mi se sve poklopilo znao bi ga bez problema skinuti samo moram vidjeti da moj nema neki skriveni seraf na drugom mjestu ako nema dole kako ovaj sto si mi postavio . raditi cu kad mi bude bas pocela smetati ova sjena a trenutno sam se navikao jer se ne vidi puno i nije konstantno prisutna .e sad oce li se ona vremenom prosiriti tu vec nisam pametan .mislim da nije lose da ga sad koristim ovako jer stvarno ne utice na rad i ostalo .sta ti mislis cijenio bi i tvoje misljenje po tom pitanju .hvala