Citiraj:
Autor Mommistake
Frendica je ogroman fan, i kaže da je trojka kraj triologije i po priči i po knjigama, tako da ja mislim da neće više biti Witchera.
|
Tako mi je i samom, dva puta (The Last Wish tri puta) sam pročitao sve knjige osim zadnje, koja je izašla prije nešto manje od godinu dana, pa je još svježe.
Možda se nismo dobro razumjeli, htio sam reći kako je Geraltova priča (trilogija) defitivno završena, odnosno da se on više neće pojavljivati u eventualnoj novoj igri. Možda se odluče za Ciri ili nekog drugog lika iz univerzuma, a možda i dopuste kreiranje vlastitog lika, sve ovisi o konceptu igre.
Ionako se radnja u sve tri dosadašnje igre odvija nakon radnje iz knjiga (neki likovi su čak izmišljeni, tj. ne postoje u knjigama, poput Letha i Iorvetha), a isto tako se pojedini kultni likovi iz knjiga dosad uopće nisu pojavljivali u igrama, tako da je nova Witcher igra lako moguća, ali tek nakon što Cyberpunk bude završen (navodno closed demo i trailer na E3-u).
Citat Adama Kicinskog:
It’s too early to talk about it, but it’s not like we’re forgetting about this brand. It wouldn’t be fair towards the fans. We work within this universe for over a dozen years now and I don’t think it’s going to be the end of it.”