View Single Post
Staro 14.01.2018., 14:20   #10233
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
probao sam samo hdmi1 (mhl) i hdmi2, jer su mi ostali portovi skroz iza, i nezgodno mi ih je dokučiti.. bez obzira na sadržaj, pojavljuju se smetnje.. probao sam i hd film, i neke promo 4k videe na YT, i ista stvar.. a plan je uskoro spojiti ps4 pro na tv

prvi dan kad sam dobio tv, spojio sam na mhl i bilo je sve u redu (pogledao cijeli film, čačkao po postavkama, vrtio YT itd).. drugi dan spojim opet, a kad ono smetnje.. tad sam prebacio nao hdmi2, i bilo je sve u redu (opet pogledan film itd).. u nedostatku vremena nisam mogao ranije testirati.. danas spojim opet mhl, pojave se smetnje.. prebacim na hdmi2, prvo je bilo u redu, i onda su se i tamo pojavile smetnje, identične skroz

probam sad prebaciti komp skroz do tva, pa spojiti kabelom od monitora da vidim šta će biti

probao sam spojiti komp na tv, tj kabelom kojim inače imam spojen monitor i komp, i sve je bilo ok.. kupio sam u linksu drugi kabel 5m, isto je s njim ok.. izgleda da je rpoblem ipak bio u onom prvom kabelu s kojim je tv bio spojen.. to to!
John Creasy je offline   Reply With Quote