https://www.ebay.com/itm/Genuine-Ful...72.m2749.l2649
Ja uzeo ovo i stiglo mi za 5 dana. Al opet uzeo sam i frendu i prošlo je 10 dana i još nije stiglo.
Kolega je par stranica prije naveo mane tog stakla, da bi mogla ulazit prašina kod home buttona, da se drži samo na rubovima, da će biti isprane boje.
Moje iskustvo nakon 10-ak dana je da nemam problema sa prašinom, čini mi se da je staklo jako dobro sjelo, čak sam ga probao podići ali baš i nejde, znači da se dobro drži, dok za isprane boje bi se moglo reći da je bio u pravu. Npr kad si vani i sunce lupi ekran izgleda poprilično ispran i potrebno je svjetlinu ekrana povećat sigurno na 70-80% da bi to bilo kak se spada, a u zatvorenim prostorima je oke, s tim da moraš uzet u obzir da ja ne patim na ekran i ne primjećujem nikakvu razliku između LG i Samsung ekrana, možda kad bi ih stavio jedno kraj drugog i dao si vremena, možda bi vidio razliku. Al ne zamaram se s tim di je kakav ekran i koji je bolji.
Uglavnom za 30-ak kn nisam požalio, bitno mi je da čuva ekran. Pa da ih i par komada promijenim godišnje, bit će oke.