Wavecrest je jedini izgubio licencu od Vise za prepaid Visa kartice, sto su i bitcoin powered kartice, ali Wavecrest nije jedini izdavac...
TenX vec mjesecima integrira novog izdavaca kartica i to ce uskoro zavrsiti pa ce poceti slati nove stalne kartice svima koji imaju njihove stare kartice koje sad ne vrijede, a nakon toga nastavljaju sa slanjem kartica ovima sta su ih narucili...
ista stvar i za wirex, isto su pri kraju integracije novog izdavaca i kad se to zavrsi dobit cete nove kartice...
tako da don't worry, be happy jer kartice dolazeeee... soon.
Imam Wirex i TenX karticu (koje vise ne vrijede naravno) i moram priznati da mi je TenX daleko pouzdaniji, puno jednostavniji, i nema fees (osim bankovnih nameta za koristenje njihovih bankomata ako vadite pare) za koristenje od wirexa, tako da svi koji su narucili TenX karticu, budite strpljivi ja sam svoju cekao cca 4 mjeseca, a koliko cujem imaju skoro 200k narucenih kartica tako da cete se vjerojatno nacekat pa dobijete svoju, budite strpljivi i uzmite privremenu kao wirex kad dobe nove kartice.