Citiraj:
Autor nub
Preko google accounta ga možeš daljinski resetirat, a time i obrisat podatke. Znači ako na mobu postoji google account i ako mob ima internetsku vezu to se da napravit uvijek. Naravno, ako onaj ko ga je našao već nije ugasio mob ili ako ti nije zaključan na niti jedan način (fingerprint, password itd), pa odmah ima pristup svemu.
Što se tiće novog uređaja, ako hoćeš dodatnu sigurnost možeš koristit neku od anti theft aplikacia, samo uvijek moraš imat uključen location da bi imalo smisla. Tipa: https://play.google.com/store/apps/d...cerberus&hl=en
|
Da, i isao sam odmah na google account i pokusao napravit reset i obrisat, al nije funkcioniralo. Znaci taj netko ga je vec ugasio, ili resetirao (moze napravit reset bez da zna pattern koji mi je bio postavljen??? ), ili odjavio moj google account? U tom slucaju onda ionako nije dosao do nikakvih mojih informacija, tj ako je probio pattern, i ako je samo odjavio google account mogao je zapravo imati pristup svemu (email, sva mjesta di sam logiran bio...) ...
Iako, imao sam pattern lock (nikad nisam mario za sigurnost jbg

) , ne vjerujem da je "probio" pattern, jer radilo se samo o par sati vremena dok jos nisam znao da je ukraden, dok nisam otisao na google account.
Da, to je nesto sta bih izbjegao, da je location upaljen stalno, ali kao sta kazes, onda aplikacija i nema bas previse smisla... hm...