Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.01.2018., 18:44   #9145
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Kuzim da te to veseli, i ima nesto magično u tome kad sam nesto napravis, ali ovo sto ti radis nema sanse da ce na kraju dati neki iole smislen zvuk, jer tako se diy zvučnici ne rade.
Odnosno odgovorno tvrdim da kad na papir stavis sve troskove koje ces imati, da si za tu lovu na njuskalu mogao kupit gotove zvučnike koji ce bar duplo bolje svirat.

Na netu imas stvarno hrpu gotovih projekata, trebas samo vidjet koliko si spreman ulozit i prema tome nadjes projekt koji ti najvise odgovara. Znači u projektu je sve razrađeno (materijal i idmenzij eoblik/ustroj kutije, driver i skretnica) i onda se lovis u kostac izrade i ni to sto radis po gotovom projektu ti ne granatira uspjeh.
Neka. Prosipaš znanje i referirajući se na moj upit odgovaraš na sva pitanja koja nitko nije postavio, samo nisi odgovorio na ono koje sam postavio. Čitam ponovno što si napisao i zaista se čudim kako ti se da. Od forumaša kao syss i ostalih sam dobio direktan odgovor na pitanje. Neka si ti mene izvrijeđao i popljuvao. Al dobro.

Da ne bih bio toliko off topic; ovo što radi Kristijan_7, je prekrasno, da se barem objavi sve što se napravi. I meni su ovi bijeli čudo! I noćne ormariće si sam radio?
Tomtam je offline   Reply With Quote