Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.01.2018., 16:36   #9133
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ali tako je kako je. Nekuzim zasto je toliki bad ako ja iznesem svoje misljenje da ti očito nemas potrebna znanja za to? A joj da, dirnut je nečiji ego, my bad.

Btw, dezurne moralne vertikale, nadobudni diy samograditelj je u svom postu napisao da sam konj, ali ono kao sto vidite, nisam na zadnjim nogama.

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
čovjek nije pitao "kako to napraviti ili gdje početi", nego samo gdje je najbolji dućan za kupiti..

ko da ja pitam gdje mi je najbolje kupiti rabljeni auto, a ti kažeš "vidi se da nemaš ni vozačku!"
Počeo je sa pitanjem o najboljem dućanu za kupit, čekaj jos par postova pa ces vidjet pitanja. (Flikoman 2)

Usporedba ti ne stoji, ekvivalent ovom slučaju bi bio da dotični kupuje auto, a nema vozačku.
-->
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Pa nemoj čovjeka na nož dočekivat, objasniš mu fino odmah, makneš sve potencijalne uvrede prema osobi, ušparaš si jedan post i čovjek kaže hvala, ti se osjećaš bolje.

Ovo s baterijama u daljinskom je stvarno nepotrebno i žalosno.
Nikog nisam uvrijedio, samo sam *cut the crap* i napisao mu poantu, da se mani ćorava posla, a to bi s obzirom na njegov upit, izrada diy zvučnika.

Uvazeni kolega, ispričavam ako vas je moj post rastužio.

Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova
@srale: hvala ti najljepsa! Pitanje je bilo zaista objektivno da objektivnije ne može biti. Žao mi je što sudiš tako kako sudiš. Hvala forumašima koji su mi stali u obranu i prije nego što sam stigao učitati forum danas. Pogotovo mi je žao što sam neke tvoje postove tijekom ovih godina rado čitao. I sad se pitam šta jedan takav konj kao što si ti radi na forumu? A do sada to nisam ni priblizno mislio.

U svakom slučaju pitanje i dalje stoji, i svatko tko je googlao u potrazi za istim elementima može se susresti s i istim problemom, a to je uzak izbor zvučnika i veliki raspon u cijenama, tako da ako ima tko kakvih dobrih iskustava neka slobodno napiše. Segregator, Destrojer hvala jos jednom, vas dvojica ste dokaz da ima normalnih ljudi i u ovom podforumu.

Ok, ja sam dokaz da ima i nenormalnih, odnosno onih koji su tu predugo i stvarno smo se naslusali i nagledali svega, i jednostavno nemam snage i volje tebi objasnjavat zasto da ne ides u tom smjeru, jer je očito da nemas osnovna znanja potrebna za takvu vrstu projekta. Odnosno, da ih imas, nebi ni kretao sa takvim pitanjima tj u tom smjeru.

I sad ce se opet dezurne moralne vertikale dić na zadnje noge.

Jel se netko sjeća lika koji je prije par godina zario i palio ovom temom, zvao se Flikoman. Znači frajer je srao dan i noc, nebuloze, a imao je doma skrpani z2300 u 2m2 prostoru za slusanje. Nakon toga je ubo neke zvučnike i pojačalo, i onda se uhvatio modanja zvučne kartice. Opet litanije. Nakon toga je kupio neke fus diy samostiojeće, kojiima driver u kutiji nisu bili centrirani, sprdali smo ga dan i noc. Nakon toga je frajer preko nekog stranog foruma dosao do izvjesne kolicine neke srebrne zice, koja je navodno dobro svirala, počeo petljat sa kablovima, naravno odustao od ovog foruma i sad je on uvazen audiofil, čak sto vise samograditelj kablova.
Svojevremeno je imao Apparatusov Dac i Damir je rekao da ga nitko u zivotu nije toliko ispilao za nista.

Ali tako je kako je. Nekuzim zasto je toliki bad ako ja iznesem svoje misljenje da ti očito nemas potrebna znanja za to? A joj da, dirnut je nečiji ego, my bad.

Btw, dezurne moralne vertikale, nadobudni diy samograditelj je u svom postu napisao da sam konj, ali ono kao sto vidite, nisam na zadnjim nogama.

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
čovjek nije pitao "kako to napraviti ili gdje početi", nego samo gdje je najbolji dućan za kupiti..

ko da ja pitam gdje mi je najbolje kupiti rabljeni auto, a ti kažeš "vidi se da nemaš ni vozačku!"
Počeo je sa pitanjem o najboljem dućanu za kupit, čekaj jos par postova pa ces vidjet pitanja. (Flikoman 2)

Usporedba ti ne stoji, ekvivalent ovom slučaju bi bio da dotični kupuje auto, a nema vozačku.

srale7 je offline   Reply With Quote