Citiraj:
Autor SaleFFS
Ja također već duže vrijeme derem po Dirt Rally-u. Kako vam se čini upravljanje autom, se mučite ili vam dobro leži? Ako imate volje dajte nabacite koju snimku vožnje u Dirt Rally temu pa da xlr i ja ne budemo jedini 
|
Ja igram sa joystickom, Logi Attack3 koji mi stalno lezi negdje po policama doma (imam i gamepad neki, ali not my thing). Traction control mi je off, stability isto off, manual sequential tramsmission. Samo je ABS na 2, mozda bi i to mogao ukinut, razmislit cu.

Najčešće se mučim, ali jako ovisi kako si uspijem složit setup auta. Uglavnom, mislim da jos uvijek suckam malo zesce, ali se zabavljam so who cares

Kad uspijem odvozit stage bez "vrtuljka" ili kakvog drva, mogu knap osvojit prvo mjesto...ali najcesce ne, prije neko 3.-4. sa zaostatkom 20-40 sec. Nisam siguran da je snimka voznje nesto pretjerano zanimljiva
Igram Career/Championship mode, trenutno sam najvise vozio Sierru Cosworth i Lanciu Stratos. Ako netko želi, na steamu sam Crack, nemam bas frendova da si usporedim voznje pa trazite link na PM