Citiraj:
Autor Pupo
Pa da, 3-3 je tamo, sve je iscrtano, naznačeno prije dolaska u rotor i sve. Kod arene je kifla.
|
nemas ni u Parisu iscrtane linije, pa to taj rotor ne cini jednotracnim, prije 7-8-tracnim...
Citiraj:
Autor panasonic
Ne lupaj, po toj logici uvijek treba lijevu traku ostavljati prohodnu jer se eto neki Šumaher odlučio voziti 220 km/h, on je eto brži pa ćemo mu se svi maknuti.
Koga briga za onoga iz mene?? Ako ja vozim po ograničenju onda ima da se ti voziš iza mene, a maknuti ću se jedino hitnoj pomoći.
Ta rasprava je već bila vođena 100x, aposlutno ne postoji ni jedan razlog da se ikome mičem, lijeva traka u tom slučaju ima identično značenje kao i desna, nije pretjecajna.
Auto cesta je nešto sasvim drugo i to nema nikakve veze s vožnjom po gradu.
|
ka prvo, ne tribas karikirat sa 220, jer toliko 99% ljudi ne vozi ni autoputem, cak i ako ima aute kojima bi toliko potegli, a kamoli ne po gradu.
s druge pak strane, tvoj stav - sto me boli za onog iza mene je upravo razlog zbog kojeg i imas guzve po gradu. i ne, ti se nebi maka ni hitnoj, jer hitna se gradom probiva tri puta duze vrimena upravo zbog takvih kao ti koji su stvorili kolonu u livoj traci.
slazem se, rasprava je vodjena milijun puta, na milijun foruma, i zakljucak je uvijek isti - ti ces vozit kako vozis dosad. bas ka sta ce onaj na mobitelu jednako tako vozit i dalje s mobitelom, bas ka sta ce pijandura i dalje sist pijan za volan... ali eto, ti ces se pravdat time sto netko drugi vozi 220 na sat (a zapravo je mozda 10-20km/h brzi)... onaj s mobom ce se, da citiram jednog pizduna u splitu pravdat "pa vozia sam polako, u cemu je problem", a onaj pijani ce rec da jedna piva nije bit pijan, da nisu ni tri...
autocesta je isti k...c - imas vise traka... u pravilu trebas koristit desnu... i pritom nije bitno vozis li 80, 130 ili 220...
svoje sam reka, napisa... upoznat jesi... a ako mislis da ocekujem da ces se sutra maknit iz live trake - znam da neces... uostalom, skoro sam ima okrsaj s jednim zg tablicarem u bilom passatu koji je blokira traku, pa kad sam ga uspia napokon obic vjerojatno na 5cm od njegovog prednjeg branika, onda se sitia da postoji gas. a to nije moga napravit prije pizdun, a isprid njega nikog, a voza u paraleli s druge dvi trake...