Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.12.2017., 14:29   #33344
tizhu
Premium

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Strogoca se trenira na medijski eksponiranim i poznatim osobama i onda ce to narodu pokazat da sa drzavom nema sale.

Pricamo o skretanju u puljsku i o likovima sto dolaze iz smjera selske gore
Znaci ovaj bijeli kombi tebe treba propustit ak ti zelis 150m dalje skrenut desno, a to ekipa ne kuzi i ne radi nego se jos i gura.
Kaj je najbolje zna murija stajat 200m prije na autobusnom ugibalistu
slažem se da se strogoća trenira na medijskim eksponiranim osobama, ali ja bi bio strog prema svima i to bez iznimki.
ovu puljsku smo znači apsolvirali: zbog trokuta se nakon prekida pune linije puštaju auti koji se u 99% slučajeva ne bi propuštali. i to je ok. zato postoje pravila i zato učimo dok smo živi.

e da: meni je onaj ulet u rotor iz videa čist ok. auto je pod kontrolom, nema naglih kočenja, ostali sudionici nisu ugroženi. osobno preferiram bržu vožnju. vjerojatno zato jer mi nema ništa gore od puževa na cesti. čak i manje prekršaje toleriram ako nije sigurnost ostalih sudionika ugrožena. da ne bi bilo zabune vozim clia koji se ne može pomaknut s mjesta tak da nema prestizanja baš puno, ali definitivno iza mene nema kolone gdje god da vozim.

Zadnje izmijenjeno od: tizhu. 31.12.2017. u 14:40.
tizhu je offline   Reply With Quote