Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.12.2017., 13:35   #33339
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor wifi Pregled postova
mene to iznimno podsjeca, organizacijski na ovo:

na mistu sa slike, svakodnevno imas krizanja livo-desno-livo, i tu u pravilu nastaje kupus. oni koji su skroz desno i skrenili s dom.rata na gundulicevu pa opet desno na mup zadrzavaju svoju traku i imaju prednost. trokuta NEMA. oni koji se spustaju niz mazuranicevo i zele skrenit na mup doslovce moraju pustit ove koji su desno i skrecu na mup.
ako se ovi desno hoce prestrojit livo, i ovi livo desno, jedino se mogu dogovorit...

tu u zg, ista meta, isto odstojanje... jedina je razlika taj trokut, s tim da nakon njega nemas poprecne isprekidane crte, odnosno GDJE tocno tribas propustit ove s glavne ceste???????? po meni, kad zadrzavas traku kojom se kreces, imas prednost... kad je mijenjas, moras se uvjerit da to mozes na siguran nacin...

inace, ni jedno ni drugo nije problem, uz samo jedno pravilo - GAS, GAS, GAS!!! u oba slucaja, ovdje se spiz.e oni neodlucni i nesigurni...

jaaaako nezgodno! jedan put kad mi je bilo drago sto mi auto ima ESP bilo je kad sam tako isto naletia na ulje ili blato u blagom livom zavoju s nekih 100tinjak km/h. svejedno sam ga ima iskorigirat... jedino bi volia da bar ima botun za gasenje kad to zelim...
Na ovoj tvojoj slici uopće ne znam što je nejasno ni kakve veze ima s puljskom? Imaš svoju traku, nema trokuta, prestrojavaš se normalno ko i na svakoj drugoj cesti s više traka u istom smjeru.
Što se puljske tiče, nakon tog trokuta je isprekidana crta.
Koji auto voziš? Još nisam sjeo u neki auto s ESP-om a da nema gumb za isključivanje istog.

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Stvar je u tome što se skoro nitko zapravo ne zna vozit po rotoru. Uredno idu na vanjsku i onda izlaze nakon 2-3 izlaza.

Ak izlaziš na prvom izlazu ideš na vanjsku, ak izlaziš na drugom u srednju traku, a na trećem ili kružiš ideš u unutarnju traku i onda se prestrojavaš.. Sam eto, ekipa uredno ide u vanjsku ili radi slalom ili izlazi iz srednje dok netko po vanjskoj produžuje...
Da, ali ti što se voze vanjskom trakom isto tako ničim ne krše zakon. Kaj, ti iz srednje hoćeš izać desno, spuca te ovaj iz vanjske i onda je on glupan iako nije ničim povrijedio zakon?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F