Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.12.2017., 06:20   #33323
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Večeras kad sam se vračao sa posla skoro identična situacija kao ova na videu ispod od prije par godina samo bez Puga i Linee (umjesto njih bio lik sa Lagunom koji je iz srednje trake Jadranskog mosta produžio u srednju traku rotora tj. moju) pa sam morao pobjeći u krajnju lijevu, a nakon što sam ga obišao i vratio se u srednju, sa lik sa Pulskim Pasatom karavanom (kao ovaj sa Daciom) je 'ladno ušao iz srednje Jadranske avenije u srednju rotora sa tendencijom ulaska u krajnju lijevu traku jer uopće nije smotao kotače i kad je vidio kaj je napravio, nagazio na kočnicu. Brzina koju sam imao izbjegavajući lika sa Lagunom je bila prek 70 i jedino što mi je ostalo je još po gasu i krajnja desna jer da sam kočio pobro bi Pasata, a onda bi nas vjerojatno obojicu još pobrala Laguna... usput, ako niste vidjeli, već neko vrijeme na rotoru kod izlaska prema Remetincu imate nadzorne kamere.

https://www.youtube.com/watch?v=LciwraaERJ4
Sto je ovdje čudno, ja vidim sasvim normalan dan u rotoru, osim ovog manijaka koji je snimao i samo izaziva vraga takvom vožnjom.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Taj rotor je mjesto gdje se mi non-zagrepčani 5x preznojimo svaki puta kad dođemo na njega.
Prošao sam ga valjda 200x već i uvijek me frče kad dođem blizu. Nisam imao kontakta, ali da su mi uletavali i izletavali, jesu.

Najsretniji sam kad vidim policajca da regulira promet tamo

Sent from Mobara
Nikad problema sa rotorom a ni straha, samo treba pratiti crte i znati pravila, i NIKAD ne kružiti u vanjskoj jer ćeš biti pobran ako ne na prvom onda već na drugom izlazu jer ekipa izletava van iz srednje trake uredno.

A ja sam iz većeg sela nego ti došao
Gabre je offline   Reply With Quote