Citiraj:
Autor Bubba
Ovo ti se nadovezuje na jos jednu lekciju koju ti je morao dati kada ste prosli pored nekog groblja - tamo je sve prepuno ovih sto su "bili u prednosti".
|
Ne poznaješ materiju pa ignoriram komentar. U Osijeku tramvaji na nekim mjestima imaju svoje znakove i nemaju svuda prednost. Inače se slažem da bi instruktori i to morali napominjati tijekom vožnji kao i puštati neke lakše car crash kompilacije s nekoliko najčešćih grešaka u prometu.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Taj rotor je mjesto gdje se mi non-zagrepčani 5x preznojimo svaki puta kad dođemo na njega.
Prošao sam ga valjda 200x već i uvijek me frče kad dođem blizu. Nisam imao kontakta, ali da su mi uletavali i izletavali, jesu.
Najsretniji sam kad vidim policajca da regulira promet tamo 
|
Nisam iz Zagreba i taj kružni mi nikad nije predstavljao problem. Uglavnom ga prolazim u četvrtoj i gledam na sve strane da nekog ne pogodim ili da mene netko ne pogodi. Upravo će ti taj strah stvoriti dodatne probleme i nesigurnost, a gdje još kad vidiš i policajca... To dvoje u kombinaciji kod velikog broja ljudi dovodi do nesreće.
BTW, promet je kod nas mila majka u usporedbi s Dalekim istokom. Baš neki dan šetam po Kuala Lumpuru i svima je truba u autu najdraži glazbeni instrument. Čudim se da nema puno više nesreća jer kod njih nema prednosti prolaska, samo gas.